Otkazi u Partizanu?
KK Partizan, Foto: Starsport

bruka i sramota

Otkazi u Partizanu?

Gubitnički mentalitet

Objavljeno:

Košarkaši Partizana doživeli su i drugi poraz u finalnoj seriji ABA lige protiv Crvene zvezde.

Crveno-beli su tako došli na korak od osvajanja regionalnog trofeja, pošto im je neophodna još jedna pobeda kako bi došli do zacrtanog cilja.

Serija se sada seli pred Grobare, koji definitivno ne zaslužuju da gledaju ovakav Partizan! I pored toga očekuje se puna Beogradska arena u nedelju, koju ovaj tim Partizana, u tekućoj sezoni, ne zaslužuje. Treba da ih je sramota!

1 / 7 Foto: Starsport

Treba biti iskren i reći da je Zvezda iskusan tim koji pred svojim navijačima izgleda kao 30 posto bolji tim. Crveno-beli su u ovu seriju ušli bez Adama Hange, sa rovitim Džoelom Bolombojem i povređenim veteranom Milošom Teodosićem, dok je sa druge strane Partizan sa mnogo optimizma i nadmenosti najavio finale. Na sve to se nadovezala i povreda Nikole Topića!

Ako je prvi meč rešen zbog sitnih detalja, gde Partizan pre svega nije imao sreće, drugi meč je pokazao sve slabosti crno-belih. Uplašeno i bez direktne igre u napadu, uz pregršt propusta u odbrani, ovo je slika čitave sezone Partizana - u jednom.

Kevin Panter
Kevin Panterfoto: Espreso/Tamara Trajković

Od Olimpijakosa, Baskonije, Mege, Igokee, Crvene zvezda pet puta u nizu, pa sve do Splita, Zadra i ovako možemo do sutra...

Jednostavno, gubitnički mentalitet ekipe kojoj je nemoguće pomoći.

Kako sada stvari stoje vreme je za promenu igračkog kadra i debele otkaze?

Bonus video:

00:17

Crvena zvezda navijač hitna pomoć

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.